Токшоуто My Next Guest Needs No Introduction на Дейвид Летърман

...
Токшоуто My Next Guest Needs No Introduction на Дейвид Летърман
Коментари Харесай

Нашата земя, нашите деца - Зеленски в 60 минути пред Дейвид Летърман

Токшоуто My Next Guest Needs No Introduction на Дейвид Летърман е едно от най-гледаните в Netflix. То води тв водещия в Бронкс поради американската рапърка Cardi B, на картинг писта за диалог с обичаната на милиони младежи Били Айлиш и даже в хола на певицата Lizzo. Този понеделник ще забележим Летърман в друга конюнктура - в украинското метро, написа Rolling Stones.

Следващият посетител на тв водещия е украинският президент Володимир Зеленски. Интервюто с него е изисквало по-продължителна подготовка и постигане до скришен под земята бункер на 91 метра подземен на настояща платформа на метрото в Украйна.

„ Никога не съм правил нещо сходно “, декларира Летърман в филмов откъс, който към този момент може да бъде гледан в онлайн пространството.

Самото изявление със Зеленски е снимано през октомври. То ще бъде излъчено премиерно по Netflix в понеделник, 12 декември, и е с дълготрайност 60 минути.

Бункерът, който се вижда във видеото, се намира в най-безопасната част на украинската столица Киев.

„ Когато планирахме това пътешестване, не бях сигурен какво да чакам “, споделя Летърман в глас зад кадър, до момента в който камерите го улавят в бързо движещ се трен на път към мястото на изявлението девет месеца след започването на войната.



„ Минаха месеци, откогато съветските войски бяха изгонени от града. Но единствено преди седмица Русия изстреля ракети и дронове в Украйна, в това число няколко, които удариха Киев ”, споделя водещият.

В филмовия откъс се вижда, че Зеленски е облечен с черно суичър с качулка, на който с удебелени бели букви начело написа „ Аз съм украинец “. В него той споделя:

„ Всички сме тук, защитавайки нашата самостоятелност, нашата страна. Нашата истина е, че това е нашата земя, нашата страна, нашите деца. И ние ще защитим всичко това. Слава на Украйна. "

Преди дни списание Time избра украинския президент Володимир Зеленски и целия украински дух за " Личност на годината " за 2022 година

Те потвърдиха, че смелостта може да бъде също толкоз заразителна, колкото и страхът, тъй като сплотиха народи и страни и ги издигнаха в отбрана на свободата, тъй като подсетиха на света за крехкостта на демокрацията - и на мира, изяснява решението си списанието.

Зеленски въодушеви украинците и завоюва международно самопризнание за куража, проявен при съпротивата против унищожителната съветска инвазия, показва Time.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР