ТОКИО (AP) — Японски транспортни служители нахлуха във вторник в

...
ТОКИО (AP) — Японски транспортни служители нахлуха във вторник в
Коментари Харесай

Заводът на групата Toyota беше нападнат в разследване за измама при тестове, тъй като автомобилният производител казва, че е продал 11,2 милиона превозни средства през 2023 г.

ТОКИО (AP) — Японски транспортни чиновници нахлуха във вторник в завода на компания от групата на Toyota, с цел да проверяват машинация при тестването на мотори, защото компанията заяви, че е запазила статута си на най-хубавия производител на коли в света през 2023 година, като е продала 11,2 милиона автомобила.

Часове след началото на следствието в завода на Toyota Industries Corp. в Хекинан, префектура Аичи, централна Япония, ръководителят на Toyota Акио Тойода даде обещание да насочи компанията от абсурда и да подсигурява, че японският авто производител се придържа към „ правенето положителни коли. ”

„ Моята работа е да напътсвам пътя накъде би трябвало да върви цялата група “, сподели Тойода.

Той се извини, като се поклони надълбоко и акцентира, че визията на групата се корени в концепциите на фамилията създатели на Тойода за овластяване на „ генба “, или служащите в завода, „ да вършат положителни коли, които водят до щастието на хората “.

Скандалът с тестванията идва в миг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР