ТОКИО (АП) — В неделя водолази откриха останките на седмия

...
ТОКИО (АП) — В неделя водолази откриха останките на седмия
Коментари Харесай

Водолазите извадиха седмия от 8-те членове на екипажа, загинали при катастрофата на американски военен Osprey край Япония

ТОКИО (АП) — В неделя водолази откриха останките на седмия от осемте членове на екипажа от американски боен аероплан Osprey който се разруши край Южна Япония по време на подготвителна задача.

CV-22 Osprey на военновъздушните сили падна на 29 ноември тъкмо до остров Якушима в югозападна Япония, до момента в който беше на път за Окинава. Оттогава бяха извадени телата на шестима от екипажа, в това число пет от потъналите остатъци на самолета.

Командването на специфичните интервенции на военновъздушните сили на Съединени американски щати сподели в изказване, че тялото, извадено от водолази от флота, е един от двамата членове на екипажа, които към момента са в неопределеност. Самоличността на летеца е открита, само че информацията се пази, до момента в който не бъдат известени близки родственици, споделиха от командването.

„ В момента има комбинирани старания за намиране и възобновяване на останките на нашия осми авиатор “, се споделя в известието.

Седмица след злополуката и многократните напомняния от японското държавно управление за опасени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР