ТОКИО (AP) — Националният стадион в Токио, струващ 1,4 милиарда

...
ТОКИО (AP) — Националният стадион в Токио, струващ 1,4 милиарда
Коментари Харесай

Токио се подготвя за световно състезание по лека атлетика през 2025 г. на стадион, построен за отложената от пандемия Олимпиада в Токио

ТОКИО (AP) — Националният стадион в Токио, струващ 1,4 милиарда $, беше без почитатели за Олимпиадата през 2020 година, отсрочена с една година и извършена през 2021 година, т.к. на пандемията.

Стадионът, който е отворен за почитатели от Олимпиадата, ще получи втори късмет да се покаже пред почитателите на леката атлетика, когато столицата на Япония е хазаин на международното по лека атлетика през 2025 година шампионати.

„ Всички чакаме с неспокойствие да бъдем тук в Токио след една година, с цел да отпразнуваме международно състезание на стадион — по този мотив — с аудитория, “ Себастиан Коу, президент на Световната атлетика, сподели в понеделник на конференция в Токио за разпространение на събитието.

„ Имаме малко тестово събитие в Париж тази година “, сподели Коу, като се засмя за представянето си на тазгодишните Олимпийски игри в Париж.

Коу загатна нуждата да се поддържа „ бюджетен надзор “ и също по този начин да се задоволи „ обществеността на Токио “ на събитието от 13 до 21 септември 2025...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР