Токев бе задържан за 72 часа, след като полицията го

...
Токев бе задържан за 72 часа, след като полицията го
Коментари Харесай

Домашен арест за Андре Токев

Токев бе арестуван за 72 часа, откакто полицията го хвана да кара пийнал
Софийският градски съд остави началник готвача Андре Токев под „ домакински арест “. Той бе притеглен към наказателна отговорност за шофиране след приложимост на алкохол.

Андре Токев бе арестуван за 72 часа, откакто полицията го хвана да кара пийнал на Околовръстното шосе в София безусловно по джанти. На обвинения бе постановена мярка за неотклонение „ парична гаранция “ в размер на 3000 лв., а Софийската районна прокуратура стачкува избраната мярка, защото Токев към този момент е осъждан за сходно закононарушение през 2019 година.

„ Съжалявам за случилото се, желая да помоля да не ми бъде налагана най-тежката мярка и да бъде почетено настояването на Софийския областен съд “, сподели той през днешния ден в правосъдната зала.

Съдът сподели, че Токев не се е възползвал от дадения му късмет. Но поради здравословното му положение, взе мярка „ домакински арест” и анулира гаранцията му от 3 хиляди лв..

Андре Токев няма право да напуща адреса на местоживеене без да уведоми правосъдните органи.

След като беше пуснат под гаранция, Андре Токев се извини във Facebook профила си, като съобщи, че показва обществено позицията си за случая, защото го дължи на всички, които го поддържат и на всички тези, които имат вяра в идеите, които той следва.

„ Съжалявам за случилото се! В живота на всеки от нас от време на време се случват неприятни обстановки. Иска ми се да не се беше случвало, желае ми се да можех да върна времето обратно. Извинявам се на своите близки за това, което им предизвиках и благодаря за тяхната голяма поддръжка. Извинявам се на хората, които не познавам персонално, само че имат вяра в мен “, написа в прям пост Токев.

Шеф готвачът съобщи, че е признателен, че е жив и здрав е не е навредил на други хора.

„ Съзнавам, че не е задоволително единствено да ви се извиня. Вие заслужавате повече от това. И аз ви давам обещание, че ще работя за възобновяване на доверието ви към мен. Вярвам, че няма по-добър преподавател от живота в устрема си да се изправим. Макар и от време на време по сложния метод. Случилото се е неприемливо и мога единствено да благодаря на Господ, че резервира живота ми и не навредих на други, с изключение на на себе си “, приключва своето обръщение във фейсбук Андре Токев.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР