Токенът на криптовалутната борса FTX, FTT, поскъпна с почти 80%,

...
Токенът на криптовалутната борса FTX, FTT, поскъпна с почти 80%,
Коментари Харесай

Цената на FTX токена скочи с 80% за по-малко от 24 часа – ето защо

Токенът на криптовалутната борса FTX, FTT, нарастна с съвсем 80%, достигайки равнище, следено за последно през януари.

По време на правосъдно съвещание в сряда юристите от Sullivan & Cromwell обявиха, че FTX, борса за криптовалути, която претърпя величествен срив през ноември, обмисля да отвори още веднъж в бъдеще.

Един от обсъжданите евентуални разновидности е да се разреши на кредиторите на FTX да обръщат част от активите си в дял от обновената борса. След тази вест цената на FTT внезапно се увеличи.

Водещият юрист на FTX, Анди Дитрих, съобщи, че повторното пускане на борсата е една от няколкото евентуални благоприятни условия, които се преглеждат, и че в случай че се избере този път, ще е нужен забележителен капитал.

Дитрих загатна за настояща вътрешна полемика по отношение на това дали капиталът, нужен за рестартиране на FTX, би трябвало да пристигна от капитала на FTX или от капитала на трети страни.


ПРОЧЕТЕТИ ОЩЕ:


Той също по този начин съобщи, че клиентите може да имат опция да получат дял в борсата отсега нататък, вместо да получават приходите си в кеш.

Адвокатите оповестиха, че са възстановили ликвидни активи на стойност $7.3 милиарда от несъществуващата борса, което е доста нарастване по отношение на сумата от $1.9 милиарда, обявена през януари. Въпреки това те загатнаха, че FTX към момента е надалеч от систематизиране на личния капитал.

Към момента на правене на публикацията цената на FTX е $2.31 с размер на търговия от $280 милиона (увеличение от 2,250% през последните 24 часа). Токенът на FTX има пазарна капитализация от $785 милиона и е класиран под №210 съгласно данни на CoinMarketCap.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР