Toka и Carine са двамата смели артисти, които не се

...
Toka и Carine са двамата смели артисти, които не се
Коментари Харесай

ЗЛАТНИЯТ ХИТ ZILEVO С ИЗЦЯЛО НОВО ЗВУЧЕНЕ ОТ TOKA И CARINE!

Toka и Carine са двамата смели актьори, които не се опасяват да поемат опасности. Това излиза наяве с техния римейк на емблематичната за Giorgos Mazonakis ария Zilevo , трансформирала се в безспорен шлагер както тогава, по този начин и в този момент.

С обичайни гръцки ритми комбинирани с съвременно хаус звучене, toka и Carine вдъхват нов живот на класическия балкански шлагер, който сплотява почитатели от разнообразни страни на полуострова и към този момент е повече от обичан на феновете в България, където доближава невероятното второ място в Top 200 класацията на Shazam , както и набира известност в съседките ни Албания и Турция. 

Двамата актьори, стоящи зад ритмичния римейк могат да се похвалят и с редица музикални достижения. toka е деен музикант, който интензивно работи с Латино Грами номинирания продуцент Андрей Михай. Двамата основават музика дружно, достигайки до някои от най-високите позиции в музикалните ранглисти. 

Carine е надарена румънска певица и създател на песни, която е позната на необятната публика с нейния неповторим, кадифен глас. Последната ѝ солова ария Call 911, е слушана и гледана от над 2.5 милиона слушатели и набира страхотна известност в Италия и Турция единствено за три месеца. Безспорно младата музикантка основава шедьоври.

Колаборацията сред двамата актьори е техен първи общ план, който показва професионализъм, напасване на гласове и симбиоза сред новото и остарялото, което неизбежно носи нови вълнуващи чувства за всички почитатели на балканското съвременно звучене. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР