Тогава тя и съпругът й Рабих Ел Зейн трудно преодоляха

...
Тогава тя и съпругът й Рабих Ел Зейн трудно преодоляха
Коментари Харесай

Ето Защо Енджи Касабие Се Скри От Света! В Семейството Й Се Случва Нещо Огромно, Никой Още Не Знае!

Тогава тя и брачният партньор й Рабих Ел Зейн мъчно преодоляха тъгата. Още повече, че лекарите ги предизвестили, че ще забременее мъчно.

И в действителност опитите за бебе на нея и половинката й дълго време се оказваха несполучливи. Болката си Енджи Касабие изплака в къщата на Големия брат. Във Вип Брадър диетоложката участваше през 2017 година.

Популярната лекарка и брачният партньор й „ Мистър Ливан ” 2014 се ожениха преди две години на блестяща гала в изящен хотел в Кайро.

Двамата обичат да пътуват и да се забавляват, само че поради служебните си задължения не живеят дружно.

След присъединяване й в шоуто за кавги плъзнаха клюки, че Енджи Касабие има желание да се разведе, написа " Разкрития ". Причината била, че атлетичният й брачен партньор не спирал да й изневерява, щом й видел гърба.

Той обичал да купонясва и залитал по 20-годишни девойки. Предпочитал ги руси, с огромни гърди, доста силикон и усъвършенствания, каквито имала и красивата му брачна половинка.

Палавникът не е единствено най-красивият мъж на Ливан, само че и публицист в „ Ал Джазира ”, продуцент, модел и един от любимците на ливанската аудитория.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР