Тогава Трифонов, вероятно посредством контакта си с Генерал Деси, някогашна

...
Тогава Трифонов, вероятно посредством контакта си с Генерал Деси, някогашна
Коментари Харесай

За Това Никой Не Знае! Ето Какво Свързва От Години Слави Трифонов С Президента Румен Радев!

Тогава Трифонов, евентуално чрез контакта си с Генерал Деси, тогавашна негова секретарка и тогавашен пиар на Висш съдебен съвет, съумял да се уреди да лети на американски военен аероплан. Посещението му в авиобазата съвпаднало с това на група щатски топлетци, които прелетели Океана със своите изтребители и кацнали непосредствено у нас след съвсем 11-часов полет.

Тв водещият се качил точно в един от изтребителите F-16, пилотирани от американците. На образованието и инструктажа, които получил преди този момент от тях, участвал и Румен Радев. Генералът обаче не се качил дружно със Слави в американска летателна машина, а управлявал своя МиГ-29. Льотчикът и щатските му сътрудници спретнали авиошоу във висините, до момента в който Трифонов бил на борда. Учиндолецът не бил на себе си от шубе и останал покъртен от близкото разстояние, на което Радев летял от тях, а преди самото политане американците му дали няколко найлонови пликчета, които да употребява, в случай че почувства стомашен дискомфорт.

Тъй като ги пъхнал в неуместен джоб на панталона си и не могъл да ги стигне, шоуменът едвам се въздържал да не върне вечерята от предходната нощ, за която самият той споделя, че ял и пил дружно с Георги Гергов в неговия хотел в Пловдив. След като всички изтребители кацнали безаварийно, Слави и Радев имали диалог, в който завързали другарство. Не след дълго водещият поканил генерала да му гостува в шоуто, където не скрил благосклонностите си към него.

Във въпросното изявление Трифонов даже пророкувал политическата кариера на сегашния президент, твърдейки го, че хора като него би трябвало да вземат участие във властта. Макар в последните години Слави и Радев да нямали толкоз чести срещи, осведомени настояват, че продължавали да поддържат тайното си другарство. Хора от екипа на Дългия даже подозирали, че двамата крояли общи проекти, с които били осведомени единствено шепа доверени лица. Скечовете, иронизиращи президента в Шоуто на Слави, били просто прикритие на околните им в действителност връзки.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР