Тогава той заяви, че това дете не е родено от

...
Тогава той заяви, че това дете не е родено от
Коментари Харесай

Пронизваща Сърцето Изповед. Ето Думите На Извънбрачния Син На Шабан Шаулич

Тогава той съобщи, че това дете не е родено от обич. Шаулич споделя, че синът му е негова младежка неточност, написа vecer.mk.

Кралят на сръбската музика споделя още, че в никакъв случай не е желал да знае дали това дете в действителност е негов наследник, само че той му е плащал прехрана до момента в който момчето навърши 18 години.

Синът на Шаулич, 47-годишния Роберт Омалаев, не е имал съвсем никакво контакти с татко си. Но изобщо не се е двоумил, че ще отиде да го изпрати в последния му земен път. За първи на погребението на Шабан Шаулич той приказва за връзките си с него и за това какво изпитва към краля на сръбската музика.

„ Не съм имал доста контакти с татко си, само че когато разбрах от медиите, че е умрял, бях в действителност покъртен, тъй като татко ми и индивидът, който е претърпял огромно злощастие, са на първо място, написа " Разкрития ". Дори за момент не се двоумих дали да дойда на погребението, макар че нямам никаква връзка със брачната половинка му Гордана, както и с полусестрите ми Илда и Санела, нито с полубрат ми Михайло “, сподели Роберт.

47-годишният извънбрачен наследник на Шабан Шаулич споделя също, че през годините не са имали опция да се видят. Кралят на сръбската музика го оставил. Но Роберт не му се сърди по тази причина. Прощава му и схваща, че го е направил, тъй като фамилията му е по-важно.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР