Тогава, когато Мария Габриел работеше за влизането на България в

...
Тогава, когато Мария Габриел работеше за влизането на България в
Коментари Харесай

Пиарът на ГЕРБ: Уважаеми ПП-та, когато Мария Габриел работеше за Шенген, Вашите днешни “лидери” бяха обикновени шанаджии

" Тогава, когато Мария Габриел работеше за влизането на България в Шенген, уважаеми ПП-та, Вашите днешни “лидери ” бяха елементарни шанаджии и продаваха пробиотици от кокичета… ", написа във фейсбук профила си пиарът на ГЕРБ Никола Николов.

" Ако Мария Габриел разгласява информация за всичките си срещи, конференции, кръгли маси, телефонни диалози, писма и разменени известия с политическия хайлайф по върховете на Европейски Съюз и на всички равнища в страните-членки по тематиката Шенген, на " Продължаваме Промяната " ще им стане много неловко.

Особено в случай че решат да съпоставят размера работа на Мария за Шенген още като евродепутат с комедийните напъни на премиера-секретарка от оня ден.

Все едно да съпоставят размерите на Тихия океан и на капките пот по челото на Денков ", написа още Николов.

" Наблюдаваме непрекъснатите старания на премиера акад. Николай Денков, както и на обособени народни представители от ръководещото болшинство, за ускорено привършване на процедурата по приемането ни в Шенген, само че със угриженост означаваме по-слабата интензивност на Министерство на външните работи в отстояването на тази цел ", се споделя в позицията на ПП-ДБ.

Във вторник канцлерът на Австрия Карл Нехамер отхвърли твърдо на страната ни присъединение към Шенген на срещата си с премиера Николай Денков във Виена.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР