Тогава 73-годишен мъж, който живее на столичния булевард Цар Борис

...
Тогава 73-годишен мъж, който живее на столичния булевард Цар Борис
Коментари Харесай

Само Преди Минути! Изловиха Най-Издирваните Хора В България! Ударен Арест За Самите

Тогава 73-годишен мъж, който живее на столичния бул. " Цар Борис III ", дал рекордната сума, подведен, че оказва помощ на Министерство на вътрешните работи.

" Мъж се показа за служител на реда от 4-о РПУ - Пламен Марков. Каза, че тайфа телефонни терористи, доста рискови, чеченци, руснаци, роми, българи и роми, върлуват и би трябвало да си скрия парите по най-бързия метод, защото разполагали с апарат, който може да ги откри ”, описа пострадалият.

Точната сума, която пенсионерът дал, е 116 000 лв., прецизираха през днешния ден от пресцентъра на вътрешното ведомство.

Вчера при профилирана полицейска интервенция на чиновници от бранш „ Измами “ в Главна дирекция „ Национална полиция “, Столична дирекция на вътрешните работи и регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи във Велико Търново и София, са били арестувани петимата измамници, виновни за случая.

За трима от тях – П. Н., на 35 година, Н. Н., на 40 година, и П. Х., на 34 година, има данни, че са фактическите причинители. Другите двама - 47-годишният С. Н., бил контролиращ куриерите, а 49-годишният Г. Г. - самият пощальон.

Те са били задържани директно, откакто измамили по телефона стара жена от село Владо Тричков, област София. Първите четирима са хванати край село Джулюница, община Горна Оряховица, а куриерът - в столицата, в миг, в който вземал 2700 лв., оставени от жертвата до панер за отпадък.

В жилището и автомобила му са открити доказателства, че той е виновен и за телефонна машинация на пенсионера в София през октомври.

Междувременно полицията в Монтана върна 22 000 лв. на три възрастни дами, станали жертви на телефонни измами. Те са получили надлежно 14 000 лв., 6500 лв. и 1500 лв.. Върнатите пари са били открити при акция против измамници на 17 август.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР