Тодорова била организатор на група от 10 души, които през

...
Тодорова била организатор на група от 10 души, които през
Коментари Харесай

Пускат Скандалния Измамник Спас На Свобода Със Смешна Присъда, Но Вижте Какво Разкри За Него Учителката Му!

Тодорова била уредник на група от 10 души, които през 2011 година трябвало да посетят Милано с билети, обещани им от Спас. Оказали се излъгани, а тя си потърсила правата като подала тъжба.

Сега учителката е изумена от изказвания, че излъгани са получили обезщетение от него.

" Никой отникъде не ми се е обаждал за никакви пари, оттова ми е възмущението. Изведнъж виждам, че юристът му приказва пред медиите, че той е почтен, че има изплатени пари... ", сподели Тодорова.

По делото обаче бяха прегледани единствено два случая на потвърдени измами на други хора. Прокурорът по делото - Вероника Трифонова, разгласи, че 1900 лв., с които са били излъгани те, са възобновени.

" Спас Василев е извънредно образован човек, той съжалява за случилото се. Негови другари събраха по 100-200 лв. и ми преведоха 2000 лв., с цел да мога да възстановя парите ", разяснява преди дни пък бранителят на Спас Георги Ценев.

Миналата година стотици хора се оплакаха, че са били излъгани от мъжа, представял се за Александър Николов, с предложения за евтини самолетни билети до разнообразни дестинации. Оказа се, че съвсем никой не го е виждал, само че Facebook профилът му с подправени фотоси и идентичност беше извънредно известен и през него той комуникира с пострадалите. Използваните от него фотоси се оказаха на французина Александър Мартинез, който работи за компанията " Ер Франс ".
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР