Тодора Зафирова от Ивайловград отбеляза днес 100 – годишен юбилей

...
Тодора Зафирова от Ивайловград отбеляза днес 100 – годишен юбилей
Коментари Харесай

Баба Тодора от Ивайловград стана столетница

Тодора Зафирова от Ивайловград означи през днешния ден 100 – годишен празник в компанията на семейство и другари.
Заобиколена от своите деца, внуци и правнуци, баба Тодора посрещна кмета на община Ивайловград, госпожа Диана Овчарова в дома си, с цел да отбележат дружно днешния празник.
„ Днес имах щастието да поздравя една столетница - Тодора Зафирова, която обградена от своите деца и правнуци чества този незабравим празник! Жена, запазила невероятния дух и добротата на ивайловградчанина! Да е жива и здрава, и да чества още рождени дни, заобиколена от хората, които толкоз доста я обичат. “ - показа Диана Овчарова.

Независимо от възрастта, столетницата показа, че се усеща отлично и че е в чудесно здраве. „ Баба Дора “, както я назовават околните, с ненаситност разказваше за предишното си, и задаваше въпроси, свързани с бъдещето на Ивайловград.
„ Градът се промени доста през последните години, даже и ние старите виждаме това! Пожелавам на всички работещи в Администрацията мощ и воля, с цел да продължат да трансформират града към положително, и да обезпечат бъдеще на младите. “
Угасяйки свещичките на тортата, благодарение на своята най-малка правнучка, столетницата пожела на всички да са здрави и щастливи, и да доближат нейните години.
Кметът на община Ивайловград подари на баба Тодора специфичен подарък, приветствен адрес и почетен плакет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР