Тодор Славков разкри, че продуцентите на "ВИП Брадър" започнали да

...
Тодор Славков разкри, че продуцентите на "ВИП Брадър" започнали да
Коментари Харесай

Тодор Славков разкри срещу какви пари звездите влизат във ВИП Брадър

Тодор Славков разкри, че продуцентите на "ВИП Брадър " почнали да го канят още за първия сезон на предаването. Той им изискал 200 бона, а те му отвърнали с оферта за 50. Той им отказал, само че няколко сезона по-късно се договорили за 150 хиляди и той влезнал в къщата само поради парите. "Въобще не скърбя, че участвах. Който каквото и да споделя, това е велико преживяване. По никакъв метод не може да си доставиш сходно прекарване, в случай че не си там.

Въпросът е да попаднеш на готини хора, какъвто беше първият случай при мен. Втория път беше трагично. Единствено Ники Китаеца беше готин. Със сигурност не е противоположен ", спомня си той. Тодор разкри още, че успеха на Део във "ВИП Брадър 3 " е била нагласена, написа Стандарт. Припомняме, че внукът на Тодор Живков бе два пъти в къщата на огромния брат.

През 2009 година приключи трети, а пет години по-късно завоюва шоуто и стана обичаната звезда на България. В контракта на участниците има експлицитна уговорка, която им не разрешава да афишират сумата, поради която влизат в предаването. Думите на Славков хвърлят светлина върху
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР