Тодор Славков призна пред Деси Цонева, с която са приятели,

...
Тодор Славков призна пред Деси Цонева, с която са приятели,
Коментари Харесай

Тодор Славков: Често сънувам баща си

Тодор Славков призна пред Деси Цонева, с която са другари, че постоянно сънува татко си Иван Славков . Той не може да не помни уроците по ски, които му давал родителя на Витоша и споделеното от двамата време. „ Не го сънувам всяка нощ, само че с годините ми се явява все по-често”, изясни някогашният участник „ ВИП Брадър”. Бившият началник на малкия екран Иван Славков си отиде на 1 май 2011 година.



Тодор посочи, че няма жена до себе си сега, като изключим щерка му Катерина. Момиченцето, което е в шести клас, от ден на ден наподобява на баба си Людмила Живкова. „ В началото на пубертета й”, сподели Славков пред Цонева. Той бе безапелационен, че неговият пубертет е бил много замайващ интервал в живота му. Въпреки че няма партньорка сега, Тодор с наслада би гледал още деца, като едно от тях наложително ще кръсти на себе си.

Славков-младши стиска палци на Станимир Гъмов да завоюва "ВИП Брадър " след две седмици. Участникът в няколко риалити излъчвания счита, че към този момент две години ВИП сезонът е по-слаб от идващия Брадър, който е със заглавието most wanted.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР