Тодор Огнянов с прякор Тошо Куката и Петко Атанасов-Чеченеца бяха

...
Тодор Огнянов с прякор Тошо Куката и Петко Атанасов-Чеченеца бяха
Коментари Харесай

Тошо Куката след скандалния клип: Детето само поиска да бъде снимано

Тодор Огнянов с прякор Тошо Куката и Петко Атанасов-Чеченеца бяха арестувани за 24 часа от полицията в Пловдив. Преди да бъдат качени в полицейския бус, с цел да бъдат отведени в следствието, Тодор Огнянов разяснява, че момчето единствено поискало да бъде снимано.

Жената на другия арестуван - Петко Атанасов-Чеченеца, съобщи, че срещнали момчето преди две седмици в магазин в Пловдив.

" Чеченеца ми се обади по телефона и ме попита дали помня детето, което сме виждали в магазина, което ми се кефи и желае да бъдем другари, което желае да прави клипове с нас.

Каза ми, че има концепцията да създадем клип с него все едно е куче. Аз му отговорих, че съм срещу. Той обаче ми сподели, че детето му е предложило това “. Това описа Анна Рачковска, дамата до Чеченеца, който взе участие в абсурден клип в мол в Пловдив.



Във видеото се вижда по какъв начин Емили Тротинетката, която също събира почитатели в обществените мрежи, води на мотив момчето, което лази и лае, провикват му „ дай лапа ” и  „ хвани ”, след което хвърля празна чаша, която момчето да догони и да им я донесе. Същото деяние прави и Чеченеца.

За скандалния случай незабавно е бил сезиран вътрешният министър Иван Демерджиев, който е разпоредил инспекция. Районната прокуратура в Пловдив пък се самосезира и образува досъдебно произвеждане за осъществени хулигански дейности.

Наблюдаващият прокурор е дал инструкции за осъществяване на разпит със сниманите във видеоклипа лица, за определяне на тяхната идентичност и тази на момчето, както и дали във връзка с него е била прилагана насила. Изясняват се аргументите за осъществяване на действието. Срокът за привършване на следствието е двумесечен. По-рано Емили Тротинетката съобщи, че е била принудена принудително да се гаври с момчето от Тошо Куката, като добави, че даже е била и заплашвана.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР