Тодор Николов се е самоубил, до утайника на яз. Копринка

...
Тодор Николов се е самоубил, до утайника на яз. Копринка
Коментари Харесай

Тодор Николов се е самоубил, до утайника на яз. Копринка намериха пачки пари и револвер

Тодор Николов се е самоубил, до утайника на бент. Копринка откриха пачки пари и револвер
Моите най-големи терзания се потвърдиха, сътрудника Тодор Николов е поставил завършек на живота си. Това съобщи шефът на ОДМВР-Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев, откакто 44-годишният Тодор Николов, шеф на пътната полиция в Казанлък, бе открит мъртъв в персоналния си лек автомобил край Бузовград, съобщи кореспондентът на БГНЕС.

Днес, в региона на язовир Копринка, установихме автомобила на сътрудника. От първичния оглед е ясно едно, прострелна входно-изходна рана в региона на главата, най-вероятно гибелта е настъпила ненадейно, съобщи комисар Хаджиев.

Разпоредих психолог да окаже подпомагане на фамилията на Тодор – на сестра му, на племенницата му, добави той.

Окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов добави, че Николов е поставил завършек на живота си със служебното си оръжие – револвер „ Макаров ”. Пистолетът е бил в ръката му. В автомобила е открита една единствена гилза.

На този стадий няма по какъв начин да знаем какви са тъкмо аргументите, съобщи още той.

Атанасов заяви, че наоколо до утайника на язовир Копринка са открити пачки с разнообразни по номинал банкноти – към 4-5, открити са муниции и кобур с револвер.

На този стадий допускаме, че това е евентуално нелегално оръжие. Каква е връзката със самото прострелване, на този стадий не може да кажем, само че това е една справедлива находка, сподели още окръжният прокурор.

Дали става въпрос за корупционно действие с опит за прикриване на следи, на този стадий не може да кажем. Тепърва ще се води следствие, добави Атанасов. Той уточни, че още не е известно какъв брой са тъкмо откритите пари, само че измежду тях има и валута, има банкноти от 20 лева и от 100 лева Те са престояли във вода. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР