Тодор Неделев се завърна в игра след близо 250 дни

...
Тодор Неделев се завърна в игра след близо 250 дни
Коментари Харесай

Тодор Неделев: Целта пред Ботев е да трупа точки

Тодор Неделев се завърна в игра след близо 250 дни отвън терените. Футболистът на Ботев Пловдив описа за пътя си към възобновяване и завръщането в игра пред " Домът на футбола ".

„ Щастлив съм, че след толкоз дълго време се връщам в игра. Имах една контрола с Ботев Враца, която не се усещах толкоз добре с топката, само че мисля, че против Локо София започнах отново да получавам това самочувствие “, показа той.

„ Преди мача приятелката единствено ми пожела шанс, малко се притесняваше. Написа ми, че се гордее с мен. Щастливи са всички, че отново съм в игра. Не единствено фамилията ми, само че и всички почитатели на Ботев “, добави Неделев.

„ На мен по-скоро ми беше мъчно първоначално, тъй като трябваше да върша подготовка през цялото време. Наложи се да върша същите неща, които върших и предходната година. Тези неща от време на време те изнервят. Нямах самообладание тези сухи бягания и всичко да завърши. Като почнах с топка се усещах по-добре. В началото почнах единствено във фитнеса, не можех да излизам на открито, след това с леки бягания и по този начин. Най-важното е, че всичко завърши и за мое благополучие отново съм в игра “, разкри футболистът. 

„ Аз обичам тази игра и това е всичко за мен. Нямах самообладание още веднъж да стартира да играя. Благодаря на моите близки, семейство и другарка, че бяха до мен и ми помогнаха “.

Тодор Неделев още един път се върна към церемонията " Футболист на годината ", когато се разплака при приемането на премията " Лъвско сърце - Трифон Иванов ".

„ Мен ме трогна доста името преди да разгласят името ми. Не чаках да е толкоз прочувствено и в действителност просълзих се. Не си припомням да съм плакал в миналото, може би е имало 1-2 момента в живота ми като цяло. Не сдържах страстта си “.

„ Въпреки тази злополука и интервенция аз съм си същия, не мисля, че нещо се е трансформирало в мен. Гледам да съм признателен за всеки един ден, когато се разсънвам и съм жив и здрав “

„ Беше ми необичайно, че е в такова време Световното, имахме много отмора. Мисля, че освен аз, само че и всички футболисти в шампионата са зажаднели за футбол. Стига да съм здрав и да се представям добре, за какво не? ", отговори Неделев по отношение на опцията да играе за националния ни тим. 

" Тази фантазия към този момент съм я споделил доста пъти, просто да играем на огромен конгрес. Не се е случвало от доста години, следва подготовка за Европейско състезание, уповавам се да реализираме положителни резултати и дай Боже да създадем нещо, което от доста време не е постигано ", показа халфът. 

" Доста футболисти си отпътуваха, уповавам се да играем добре. Трябва да гледаме да трупаме точки и да сме по-нагоре в класирането "

" Аз съм играл много мачове там, след толкоз години е фантазия. И аз не знам какъв брой години " Колежа " го няма. Всички чакаме с неспокойствие, футболистите дори го чакаме повече от почитателите. Ако стане, футболистите на Ботев ще схванат какво е да играеш на " Колежа " пред толкоз почитатели ", показа Тодор Неделев по отношение на градежа на " Колежа ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР