Тодор Неделев отново няма да може да се завърне в

...
Тодор Неделев отново няма да може да се завърне в
Коментари Харесай

Неделев пропуска и следващите две контроли на Ботев

Тодор Неделев още веднъж няма да може да се завърне в игра за Ботев (Пловдив). Националът получи травма в старта на подготовката в Дубай. Той е минал проучване на скенер, което е посочило, че ще би трябвало да почива към седмица. 
 Тодор Неделев получи мускулна контузия по време на подготовка Тодор Неделев получи мускулна контузия по време на подготовка
Така Неделев няма да играе през днешния ден против ФК Рига, както и в идващия спаринг с Урал Екатеринбург (25 януари, сряда). Лидерът на " канарчетата " може да се завърне в игра вероятно в последната контрола против съветския гранд Спартак (Москва). Мачът е на 27 януари (петък).
 Ботев (Пловдив) ще играе четири полувремена в първата си контрола от лагера в Дубай Ботев (Пловдив) ще играе четири полувремена в първата си контрола от лагера в Дубай
Както е известно, Неделев не е играл от лятото, когато след злополука с автобуса на националите в Тбилиси претърпя интервенция на главата. Той пропусна първата инспекция у нас - разгрома с 8:0 над Гигант (Съединение). 

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР