Тодор Неделев отбеляза хеттрик за Ботев Пловдив при победата у

...
Тодор Неделев отбеляза хеттрик за Ботев Пловдив при победата у
Коментари Харесай

Тодор Неделев с хеттрик при обрат на Ботев Пд

Тодор Неделев означи хеттрик за Ботев Пловдив при успеха вкъщи с 3:1 над Дунав Русе в дуел от втория кръг на Ефбет Лига.
 Венци Стефанов: Неделев и Десподов единствено разхождаха фланелката в Прага
Гостите от Русе поведоха в 23-ата минута. Стефан Христов центрира от корнер, а съотборникът му Георги Динков засече топката във вратата на домакините за 0:1. Реакцията на пловдивчани не закъсня. Първо в 32-ата минута Филип Филипов пропусна, само че в 36-ата минута Неделев беше непогрешим.

Нападателят довърши гостите през втората част, като изведе Ботев напрев в 62-ата минута, като още веднъж в ролята на помощник влезе Тейлон Корея. Натискът на Ботев продължи и по този начин се стигна до 87-ата минута, когато Неделев оформи крайния резултат.

Така пловдивчани записаха първата си победа за сезона, откакто в първия кръг врътнаха реми в Кърджали против Арда (0:0). Дунав също не стартира сезона добре и загуби с 1:4 от Левски вкъщи, а в този момент записва втора поредна загуба.

" На терена не е единствено Тодор Неделев, а целия тим. Фантастично показване за нас през днешния ден, играхме добър футбол. Имахме огромно предпочитание и играхме добре. Много съм горделив от тима си. Последните три дни се занимавахме със статичните положения, само че допуснахме гол точно по този начин.

Опитваме се да играем нападателен футбол, само че не постоянно, тъй като не сме глупави. Срещу Лудогорец няма да го създадем, тъй като ще се самоубием. Трябва да се разиграва топката.

Ако Кристиан Димитров си тръгне, аз си потеглям на идващия ден. Да отидеш от България в Румъния? Какво да прави там?

Само в случай че клубът има потребност от парите, тогава бих схванал, само че тогава шефовете би трябвало да обяснят на почитателите. Само в случай че има сума, за която си заслужава, ще го продадем ", сподели треньорът на Ботев Желко Петрович.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР