Тодор Неделев е все по-близо до официалното си завръщане в

...
Тодор Неделев е все по-близо до официалното си завръщане в
Коментари Харесай

Тодор Неделев с информация кога ще де върне на терена

Тодор Неделев е все по-близо до формалното си завръщане в игра За Ботев (Пловдив). Халфът тренира наедно със своите съотборници в Ботев Пд и се чака да бъде на линия за пролетния полусезон.

" Чувствам се доста добре. От няколко седмици упражнявам наедно с тима, сподели Тодор Неделев в предаването " Тази заран " по bTV. - Надявам се, че всичко е към този момент зад тила ми. Януари ще стартира подготовка и се надявам през февруари да бъда на терена за подновяването на шампионата. Първите седмици упражнявах с тима, само че когато имаше занимания с единоборства излизах.

Разликата е, че нося каска. Свикнах с нея, към този момент много време я нося. Няма никакъв проблем. Тя е лека и комфортна и не ми пречи да играя с нея. Нося я само на подготовка, към час и половина, според от продължението на заниманието. Нямам никакво терзание да блъскам топката с глава, или при единоборства. В началото съотборниците ми ме пазеха повече. Не споделям, че в този момент не ме пазят, само че стартирам да влизам все по-смело, с цел да привикна с игровата конюнктура ", приключи Тодор Неделев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР