Тодор Неделев е пред преминаване в Лудогорец, съобщиха dsport.bg и

...
Тодор Неделев е пред преминаване в Лудогорец, съобщиха dsport.bg и
Коментари Харесай

"Лудогорец" преговаря за привличането на Тодор Неделев

Тодор Неделев е пред прекосяване в " Лудогорец ", оповестиха dsport.bg и Българска телеграфна агенция, базирайки се на източници от сегашния му клуб " Ботев " (Пловдив). Днес е последният ден от трансферния прозорец, в който българските тимове могат да притеглят нови играчи.

Шампионите, които по-късно, нямат характерен плеймейкър, откакто през зимата мина в Бразилия.

Неделев има контракт с родния си клуб " Ботев " до лятото, като по-късно става свободен сътрудник. Още в този момент той може да договаря с други тимове и да подписва прелиминарен контракт. Най-вероятно " Лудогорец " ще употребява точно изтичащия му контракт, с цел да го вземе от " Ботев " за по-ниска сума.

Тимът от Разград се интересува от Неделев от известно време, като по информация на " Дневник " преди две години прехвърлянето на играча при първенците пропада в последния миг. Тогава от " Лудогорец " му оферират заплата от над 40 хиляди евро месечно.

В " Ботев " халфът получава близо три пъти по-малко.

В последните години засилен интерес към играча имаше и от ЦСКА. Няколко пъти обаче Неделев съобщи, че в България ще играе само за " Ботев ". Той има 289 мача и 84 гола за " Ботев ", като през 2014 година мина в немския " Майнц ", само че не съумя да се наложи и изигра единствено два мача.

Футболистът се върна на терена неотдавна, откакто беше отвън игра повече от шест месеца. През юни 2022 година рейсът на националния тим катастрофира в Тбилиси, като, като даже имаше заплаха за живота му.

Заради това Неделев играе с защитна каска.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР