Тодор Неделев е бил опериран в Тбилиси след тежката катастрофа

...
Тодор Неделев е бил опериран в Тбилиси след тежката катастрофа
Коментари Харесай

Оперираха главата на Тодор Неделев след катастрофата с националите в Грузия

Тодор Неделев е бил опериран в Тбилиси след тежката злополука на националния тим по футбол. Интервенцията се е наложила поради парче стъкло, забито в главата му. Тя е минала сполучливо, като е траяла повече от 2 часа. Звездата на " Ботев " Пловдив ще остане една седмица в болничното заведение под лекарско наблюдаване, като животът му е вън от заплаха, оповестява БТВ.

Именно Неделев пострада най-тежко при удара на двата рейса, пренасящи тима от летището към хотела. Той е изпаднал в потрес, като част от разрушените стъкла са попаднали по главата му. Халфът има контузия и в региона на гърдите поради камшичния удар.
Малко откакто кацат на летището в Тбилиси, играчите са качени на два рейса, които би трябвало да ги закарат до хотела. Полицейският конвой пред двете возила е карал с много висока скорост, а мократа настилка поради дъждовете е една от главните предпоставки за случая.

В един миг служителите на реда вършат изострен завой, а първият рейс внезапно стопира и не оставя опция на този зад него да спре в точния момент. Следва удар, от който най-тежко потърпевш е Неделев.

Останалите национали и треньорският щаб са в положително физическо положение, само че всички са извънредно уплашени.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР