Тодор Давидов – Гринго и Стефан Сливков остават в ареста.

...
Тодор Давидов – Гринго и Стефан Сливков остават в ареста.
Коментари Харесай

Гринго остава в ареста, Софи Маринова плаче

 991-ratio-gringo-i-sofi-1 Тодор Давидов – Гринго и Стефан Сливков остават в ареста. Това взеха решение преди минути окръжните магистрати в Бургас, с което потвърдиха определението на айтоския съд отпреди седмица, заяви Дарик.

Щом чул решението Давидов не сдържа страстите си и стартира да крещи. Наложи се да бъдат извикани спомагателни сили на правосъдната защита.

„ Невинен съм. Защо ме държат!? Бият ме “, крещеше Гринго, който беше изведен от правосъдната зала зад компактен кордон от униформени.
След като чу окончателното решение на съда, половинката му Софи Маринова избухна в сълзи.
Тодор Давидов, прочут с прякора Гринго, бе арестуван преди седмица по обвиняване в съучастничество в изнудване на предприемач от Айтос за сумата от 50 000 лв.. Заедно с него бе задържан и Стефан Сливков.  Според обвиняването Гринго подтикнал Стефан Сливков да заплаши предприемача, че ще убие него и членовете на фамилията му.

Приятелят на Софи Маринова даже му давал препоръки какви думи да използва при отправянето на заканите.

Осигурил телефон и сим карти, от които да се реализира изнудването. Бизнесменът обаче подал тъжба в полицията. Бил посъветван да даде 5000 лв. – белязани пари, на тъкмо посочено място. Така Сливков бил арестуван. Гринго отхвърля присъединяване в закононарушението.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР