Тодор Чалъков, познат ни като Тошо Куката, заяви, че е

...
Тодор Чалъков, познат ни като Тошо Куката, заяви, че е
Коментари Харесай

Тошо Куката плаче: Заплашват ме с убийство и ме рекетират

Тодор Чалъков, прочут ни като Тошо Куката, съобщи, че е заплашван с ликвидиране. Пловдивчанинът излезе в обява в обществените мрежи, в която твърди, че упорства полицията и прокуратурата да си свършат работата.

" В 21-и век да ме рекетират за 400 лева и да ме заплашват с ликвидиране? Изпочупи ми колата, покри се и нищо. Не е в пандиза ", написа Куката. Заедно с това е разгласил клип, в който юноша насочва заканите към него, както и телефонни диалози с него, в които също се чуват закани. 

" Ако те видя още веднъж в Пловдив, ти приключваш с тоя живот. Заклевам се, майка ми да я изяде рака, в случай че неистина. Ако още веднъж те видя в тоя град, ти си сбогом. Дойдох пред вас, ти не пристигна, това е огромен срам. Това да дойдат пред нас, в случай че ще и Майк Тайсън да ме провокира едно в едно, слизам и ще умра по този начин, против Майк Тайсън. Аз бих починал всеки ден в борба, това е най-голямата ми фантазия. Ако те видя, пийнал и надрусан съм, само че въпреки всичко го споделям, ще те убия. Изчезваш! Заклевам се! И никой няма да те види повече. И ще го направя толкоз професионално, че няма да го свържат с мен изобщо. Аз ще съм в Банско и ще ч*кам проститутки за оправдание ", споделя във видео въпросният мъж, който заплашва Куката. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР