Тодор Чалъков, по-известен като Тошо Куката, написа гневен пост срещу

...
Тодор Чалъков, по-известен като Тошо Куката, написа гневен пост срещу
Коментари Харесай

Тошо Куката избухна: Ето го мъжът, който се прави на момче със СОП - видимо доволен!

Тодор Чалъков, по-известен като Тошо Куката, написа ядосан пост против момчето, което играе куче в един от клиповете на Куката, Чеченеца и Емили Тротинетката.
Прочетете още
Клипът стана обект на следствие от страна на прокуратурата поради унизителния си темперамент и бе повдигнато обвинявания против тримата, че са направили непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, а точно – в търговски център пред голям брой жители са склонили момче със характерни потребности да бъде вързан в региона на шията за колан, стоешком на колене да имитира придвижванията на куче, на което се дават команди и подмятат предмети.

" Ето го мъжът, който се прави на момче със специфични просветителни потребности след клипа. Видимо удовлетворен и усмихнат с ясната цел, че ще ни съди и ще се прави на вманиачен с цел да го съжаляват хората и да му пращат пари в банковата сметка сякаш за юрист! ", написа Куката.

Припомняме, че Тодор бе пуснат под гаранция при започване на този месец с решение на Районния съд в Пловдив, тъй като към този момент изтичаше законовият период за задържане.

Момчето, което стана обект на гаврата, е със специфични просветителни потребности и е работено от експерти с него поради положението му. За това потвърдиха родителите му, той самия, както и учители и експерти. Това е написано и взето поради и в обвиняването на прокуратурата. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР