Тодор Чалъков – Куката няколко пъти ходил на работното място

...
Тодор Чалъков – Куката няколко пъти ходил на работното място
Коментари Харесай

Милен Стаматов: Тошо Куката сплашвал Денислав, след като излезе от ареста

Тодор Чалъков – Куката няколко пъти ходил на работното място на Денислав и го сплашвал. Това се е случвало, откакто е бил освободен от ареста, споделя Милен Стаматов. Той е уредник на митинга в поддръжка на момчето, което стана известно, откакто бе снимано в абсурден клип в пловдивски мол, където 20-годишното момче бе вързано с колан като куче, а Емили Тротинетката, Куката и Чеченеца му подават разнообразни команди, а момчето носи подхвърлени му предмети.
Прочетете още
„ Ние сме срещу цялата тази аномалия, която залива обществото и желаеме да покажем, че малко по-малко нормалността в страната стартира да се разсънва. Въпросното видео беше безспорна подигравка, античовешко и аморално държание ”, съобщи още Стаматов, който бе един от първите, който популяризира гаврата.

Той упорства за дейно наказване. Относно Денислав сподели, че към момента се пробва да преживее шока, а това става по-трудно поради „ проблеми, които му основават другите участници от видеото ”.

„ Подали сме сигнали до полицията и се надявам да се вземат ограничения ”, сподели още Стаматов.

Към този миг на митинга в поддръжка на Денислав пред правосъдната зала няма други хора, с изключение на неговото семейство.

Родителите на момчето дефинираха държанието на тримата и снимането на клипа като гнусно и също желаеха ефикасни присъди.

Припомняме, че през днешния ден Пловдивският областен съд стартира делото против Даниел Йорданов, по прочут като Емили Тротинетката, Тодор Чалъков - Куката, Петко Караилиев - Чеченеца и Стоян Карапанов.

По време на разпоредителното съвещание би трябвало да стане ясно дали инфлуенсърите ще се признаят за отговорни, като в случай че това се случи, те ще се употребяват с 1/3 по-ниска присъда.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР