Тодор Алексиев влезе в Топ 5 на класацията за топ

...
Тодор Алексиев влезе в Топ 5 на класацията за топ
Коментари Харесай

Тодор Алексиев в Топ 5 на реализаторите в ШЛ

Тодор Алексиев влезе в Топ 5 на класацията за топ реализаторите в груповата фаза на Шампионската лига досега. Опитният посрещач на първенеца Хебър (Пазарджик) има 41 маркирани точки (38 от офанзива, 2 блока и 1 ас) в двата мача досега.

Начело в класацията е сръбският национал от полския Алурон КМК Варта (Заверче) Урош Ковачевич със страхотните 56 точки. Следват бразилецът Абубакар Драма Нето от френския Тур и нидерландецът Вуутер Тер Маат от турския Зираатбанк (Анкара) с по 45 точки и чехът Марек Сотола от немския Берлин Рисайклинг Волейс с 44 точки. Само с точка пред Алексиев е Даниеле Лавиа от Тренто с 42.
 Волейболният Хебър за 7-и път е Отбор на месеца Волейболният Хебър за 7-и път е Отбор на месеца
В сряда (30 ноември) Тодор Алексиев ще има опция да се изкачи и по-нагоре, откакто Хебър приема турския Халкбанк (Анкара) в третия си мач от Група В на най-престижния евротурнир. Срещата е от 19,00 часа в спортна зала “Васил Левски ”.
 Хебър се избави против последния Добруджа след драма Хебър се избави против последния Добруджа след драма
Преди това пък " тигрите " посрещат Черно море (Варна) в събота (26 ноември) от 18,30 часа в мач от 8-ия кръг на Efbet Супер Волей.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР