Тод Боули все още е в първата си година, след

...
Тод Боули все още е в първата си година, след
Коментари Харесай

Боули се допитал до тв водещ за назначаването на Лампард

Тод Боули към момента е в първата си година, откакто стана собственик на Челси, само че той към този момент работи с трети друг треньор, който е отпред на клуба. Решението да се уволни Греъм Потър изненада мнозина, само че още по-изненадващо беше замяната му с някогашния управител на " сините " Франк Лампард на краткотрайна основа. И съгласно The ​​Sun той е имал някаква необикновена помощ с решението, като телевизионният водещ Джеймс Кордън е дал на Боули някои препоръки по отношение на назначението.

Кордън явно е консултирал приятеля си Боули по отношение на решението да върне Лампард в клуба в качеството му на краткотраен чиновник и домакинът на The Late Late Show даде своето одобрение. Бившият капитан на Челси загуби първия си мач отпред на Челси от Уулвс с 0:1 при втория си престой като управител на " сините ".

Въпреки огромните разноски през лятото и януари, Челси е 11-и във Висшата лига, на 17 точки от четвъртия Манчестър Юнайтед. Американският притежател пръсна над 600 милиона паунда през първите си два трансферни прозореца, до момента в който Челси притегли 17 нови играчи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР