Точността на за е около 95%. Това съобщи представителят на

...
Точността на за е около 95%. Това съобщи представителят на
Коментари Харесай

СЗО: Само 5% от PCR-тестовете дават лъжлив резултат

Точността на за е към 95%. Това заяви представителят на (СЗО) в Руската федерация Мелита Вуйнович в ефира на радио " Комсомолская истина ".
" PCR пробата е един от най-точните способи за разбор, които светът има сега. Чрез плана на Фонда за новаторска диагностика беше изработен разбор на 22 международни системи, всички те демонстрираха акуратност от 95% ", сподели Вуйнович.
 Бързите проби ще са безвъзмездни, откакто се приравнят с PCR Бързите проби ще са безвъзмездни, откакто се приравнят с PCR
След като бъдат приравнение антигенните проби към PCR, те ще са безвъзмездни. Това сподели отрасловият министър Костадин Ангелов на брифинг в...
Според нея е значимо да се разбере, че доста фактори въздействат върху резултата от теста: по какъв начин се набират материалите, по какъв начин се транспортират и съхраняват, тествана ли е тест-системата в лаборатории или не, квалифициран ли е пациентът.
От своя страна специфичният делегат на Световната здравна организация (СЗО) Дейвид Набаро заяви по телевизионния канал Скай Нюз, че новата разновидност на ковид, открита във Англия, не съставлява по-голяма заплаха за хората, макар че може да е по-заразна.
" Изглежда, че разновидността е по-заразна, само че не наподобява по-опасна ", сподели той.
По-рано ръководителят на английското министерство на опазването на здравето Мат Ханкок съобщи, че английски учени са разпознали нов вид на ковид, който може да бъде обвързван с бързото разпространяване на заболяването в югоизточната част на Англия. Според него предварителният разбор демонстрира, че този вид на вируса се популяризира по-бързо от известните варианти. Майкъл Райън, шеф на незабавната стратегия на СЗО, съобщи в брифинг в понеделник, че Световната здравна организация чака с неспокойствие да работи с специалисти от Англия и други страни по разновидността на ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР