Точно затова и за нас също избора на Сарафов е

...
Точно затова и за нас също избора на Сарафов е
Коментари Харесай

Владислав Панев: Петков се отказа от имунитета си, за да не падне в капан

" Точно по тази причина и за нас също избора на Сарафов е проблем. Неслучайно през вчерашния ден Кирил Петков съобщи, че се отхвърля от имунитета, с цел да не бъде подложен в този капан " - по този начин съпредседателят на " Демократична България " Владислав Панев разяснява в ефира на bTV поръчката на Сарафов, че ще направи инспекции за поисканите депутатски имунитети.
Прочетете още
Имаме задоволително обществена информация от последните години, че господин Сарафов не е подобаващ за тази служба, както не беше и Гешев, само че съм наясно, че прокурорската гилдия в този състав мъчно ще създаде радикално друг резултат, разяснява Панев.

Той би трябвало да бъде друг, по-смислен и да взема решения, които са в интерес на систематичната система и обществото, а не конюнктурни, защото сега съставът е напоен от политика. 11 члена на Висш съдебен съвет са определени от предходното дълго Народно заседание, което е проблем, разяснява той и избора на нов състав на Висш съдебен съвет. Той изясни, че въздействие имат ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Изтегляне на настояванията за имунитетите ще бъде рисков казус, счита той. 

Панев изясни, че мнението му за Делян Пеевски не се е трансформирало, както и че той може да се окаже спънка за измененията в конституцията.

Недоверие сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС към момента имало, само че се учили да споделят.

Панев разяснява и кино лентата " Близо ", който последователи на " Възраждане " бойкотираха преди дни, като обясниха, че хората би трябвало да имат успокоение, както и че София през днешния ден наподобява на Берлин през 30-те.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР