Точно в този час днес, 14 юни, започва Пълнолуние в

...
Точно в този час днес, 14 юни, започва Пълнолуние в
Коментари Харесай

Пълнолуние e! Кои зодии са невероятни късметлии

Точно в този час през днешния ден, 14 юни, стартира Пълнолуние в огнения знак Стрелец. Астрологът Марина Скади предвижда, че през този интервал мнозина ще могат да преразгледат своите цели и насоки в разнообразни области, в по-голяма степен в сходство със своите желания.

Стрелецът е третият знак на детайла огън, обвързван с творчеството, интелектуалното развиване. Неговата сила, подсилена от пълнолунието, ще ви помогне да видите живота си ясно и да вземете вярното решение. Тъй като интуицията се задейства на Пълнолуние, ще бъде допустимо да се реши всеки проблем и да се преориентирате към по-висша житейска задача.

Пълнолунието също се ръководи от планетата Юпитер, която се движи през знака на Овен. Характеризира началото, съзиданието, креативния подтик. Този знак има мощно предпочитание да върви напред, да реализира цели и да води други хора.

Юпитер е планетата на щастието. Неговото въздействие дава самочувствие, дава власт над събитията. Следователно идващите две седмици след Пълнолунието ще бъдат най-успешни за решителни, енергични дейности, които несъмнено ще доведат до резултати. Ще има по-добри условия за креативна реализация, ентусиазъм и организация на хората.

13-15 юни е времето на раждането на хрумвания, проявяване на свободна воля, вероятности, излизане от порочния кръг на проблемите. Огнените сили на Стрелец ще изчистят пространството от остарели форми и ще приготвят основата за основаването на нови.

На 14 юни Пълнолунието ще даде сила за осъществяване на проектите. Огнената сила на Стрелец може да се употребява, с цел да разберете вашия капацитет. Това ще помогне на разнообразни духовни практики. Например йога или медитация. С тяхна помощ можете да установите връзка с Вселената и да обърнете шанса във вашата посока.

Според астролога процесите, почнали от Новолуние, 30 май, до Пълнолуние, 14 юни, ще придобият ясни вероятности, а някои случаи ще завършат с положителни резултати.

Пълнолунието в Стрелец вдъхва вяра, религия в положителното и мир. Колкото по-широки са ползите през юни, толкоз по-бързо ще се появи усетът към живота.

Хороскоп

Основните щастливци на Пълнолунието са Стрелец, Овен и Лъв. Придружени са от шанс и през втората половина на юни. Ще се образуват подобаващи условия и ще се появят удобни предпоставки за превъзмогване на житейските компликации. Това е добър миг за създаване на кариера, придобиване на известност, пътешестване на дълги дистанции и другарство с чужденци.

Близнаците ще би трябвало да създадат равносметка на изминатия път, да претеглят плюсовете и минусите и да вземат вярното решение.

Везните и Водолеят ще имат опция да разширят обсега на своето въздействие. Действайте решително, привличайте вниманието на хората, напъните ще доведат до триумф. До края на настоящия лунен месец Везните и Водолеите ще бъдат удовлетворени от свършената работа и ще могат да си разрешат отмора.

Дева и Риби ще се сблъскат с трудности по пътя си към триумфа. Това се дължи на надценяването на техните благоприятни условия. Избягвайте заблудите във вашите възгледи и държание и се дръжте настрани от тези, които са склонни да го вършат.

Телец, Рак, Скорпион и Козирог – каквото и да се случи, безспорно ще постигнете задачата си. Защитете своите вярвания и правила по почтен метод.

Втората половина на месеца е доста подобаваща за емиграция. Хората бързо ще намерят съидейници, учители или възпитаници.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР