Точно в 8.00 ч. тази сутрин започна Деветият благотворителен търг

...
Точно в 8.00 ч. тази сутрин започна Деветият благотворителен търг
Коментари Харесай

За 9-ата година Благотворителен търг на Дарик и Gong.bg!

Точно в 8.00 ч. тази заран стартира Деветият благотворителен търг на Дарик радио, проведен от „ Ники Кънчев шоу “, „ Спортно шоу Гонг ” и Gong.bg !
 
За поредна година имате опция да наддавате за неповторими продукти , а всички събрани средства по традиция ще бъдат дарени в поддръжка на две дела - недоносените деца и тези от аутистичния набор.
 
Търгът се организира редом в ефира на Дарик радио и формалната страница във Фейсбук . Може да се включите непосредствено в ефира на Дарик и да предложите съответна цена или да наддавате под фотографията на продукта.
 

 
Сред продуктите тази година са:
 
Оригинална фланелка на „ Ювентус “ на Кристиано Роналдо, подписана от самия него , Масимилиано Алегри, Дибала, Киелини, Куадрадо, Манджукич, Пянич, Матюиди, Кедира и други. Тениската е закупена в Германия по време на благотворителен търг в поддръжка на болно дете. Екипът е дарен от Никола Стоянов.
   
Оригинална фланелка на „ Ювентус “ на Кристиано Роналдо, подписана от самия него, Масимилиано Алегри, Дибала, Киелини,...
Публикувахте от в 
Фланелка на българския народен тим по футбол на Мартин Петров с негов подпис. С тази фланелка той е играл в последния си мач за националния тим. Фланелката е дарена от Даниел Готев.
   
Фланелка на българският народен тим по футбол на Мартин Петров с негов подпис. С тази фланелка той е играл при последния си мач за националния тим. Дарител: Даниел Готев
Публикувахте от в 
Националът Цветан Соколов подари екипа си на Кучине Лубе (Чивитанова) , с който игра във финалната среща против „ Итас Трентино “ на международното клубно състезание в Полша този месец и бе разгласен за най-хубав диагонал на шампионата за втори следващ път. Самият той показа, че с наслада се включва да помогне в благотворителния търг, защото възприема идеята за недоносените бебета и като персонална за него и фамилията му.
 
Луксозно двустранно рамкирана фланелка на Козмин Моци от „ Лудогорец “. Фланелката е с негов подпис и е от героичния мач, в който след осъществяване на дузпи през август 2014 година Лудогорец влязоха за първи път в групите на Шампионската лига . Тя е дарена от Олег Велинов, а началната цена на екипа е 400 лева
   
Луксозно двустранно рамкирана фланелка на Козмин Моци от „ Лудогорец “. Фланелката е с негов подпис и е от героичния...
Публикувахте от в 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР