Точно в 19 часа всяка вечер всички напускат бара на

...
Точно в 19 часа всяка вечер всички напускат бара на
Коментари Харесай

Крайбрежният хотел в Копенхаген с мисия да събира хората

Точно в 19 часа всяка вечер всички напущат бара на хотел Kanalhuset в Копенхаген и се насочат към ресторанта му. Днес петима души честват рождени дни, тъй че всеки получава оживено осъществяване — от всички — на радостната ария за рожден ден на Дания.

Тогава храната стартира да идва в двата края на дългите маси, на които сме седнали. Стаята с високи тавани е спестовно декорирана с артефакти от 1970 година, в това число бюфет със сини и зелени панели и семейство от огромни кръгли керамични фигурки на Bjørn Wiinblad.

Не съм ял по този начин — с непознати - още от учебно заведение. Вегетарианците получават различно ядене, само че множеството от нас имат огромните тлъсти кюфтета със сос, заплетен с тахан, кисело мляко и семена от нар. Сервитьорите в тениски също носят огромни купи за салата с пъстри лоло росо и цикория, плюс кус-кус, отрупан с маслини и червени портокали. Минаваме към съдове; питаме се дали желаеме повече от нещо. Което нормално те (и аз) вършим, тъй като основният готвач на хотела...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР