Точно в 18:30 ч. на кръстовището на бул. Черни връх

...
Точно в 18:30 ч. на кръстовището на бул. Черни връх
Коментари Харесай

Столичани протестират на мястото, на което снощи загинаха две млади жени

Точно в 18:30 ч. на кръстовището на бул. " Черни връх " и бул. " Арсеналски "  в София, където нощес при тежка злополука починаха две млади дами, блъснати на тротоара, стартира митинг под наслов  " Срещу несправянето с рецидивистите и корупцията на пътя ".

Организаторите на събитието приканиха в обществените мрежи: " всички, които считат вчерашния " случай ", не - това ликвидиране за резултат от повсеместната корупция, превзела Министерство на вътрешните работи и всички държавни органи, да излязат през днешния ден в 18:30 на това кръстовище, с цел да се уважи паметта на неуместно погубените млади девойки и да се изиска сметка от виновните.

И още от настояванията им:

" Да последват оставки и уволнения за тези, които са позволили този " човек " да се движи безнаказано по публичната пътна мрежа; да се подхващат незабавни акции против всички останали джигити с десетки нарушавания на пътя; да се плануват по-строги наказания за джигитите, само че също по този начин и санкции за представителите на Министерство на вътрешните работи и страната, които позволяват сходни рецидиви ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР