Точно в 12 часа в 22-ра избирателна секция във Видин

...
Точно в 12 часа в 22-ра избирателна секция във Видин
Коментари Харесай

Кметът на Видин и областният управител гласуват за европейското бъдеще на региона

Точно в 12 часа в 22-ра изборна секция във Видин гласоподаваха кметът и регионалният шеф. Изборите за евродепутати не трябва да се омаловажават, тъй като единствено по този начин ще вървим по пътя на европейското развиване, сподели регионалният шеф на Видин Албена Георгиева.
"Аз гласувах в името на мощна България в обединена Европа, за това- нашата област и нашата страна да продължат да вървят по пътя на европейското развиване. Ние най-силно виждаме каква е изгодата от участието на България в Европейския съюз ", съобщи Георгиева.
Днешните избори са значими, тъй като дефинираме бъдещето на страната си, сподели минути откакто пусна бюлетина и кметът на община Видин Огнян Ценков и прикани хората да гласоподават.
"Гласувам в името на европейското бъдеще на България, на нашия район, на община Видин и град Видин. Днешните избори са доста значими, тъй като със своя глас дефинираме бъдещето на страната си, бъдещето на нашите деца и всеки един от нас би трябвало да носи точно отговорност за това по какъв начин ще гласоподава. Аз доста се надявам видинчани да оценят значимостта на тези избори и да вземат участие интензивно, тъй като значимите първични стъпки, които направихме в смяна на образа на община Видин, в развиването на инфраструктурата, модернизацията на образованието, привличането на вложения и развиването на туризма, с грижата за културно-историческото завещание, което имаме- всичко това минава през участието на нашата страна в Европейския съюз и огромна част от дейностите, които правим, са с европейски средства. Трябва да продължим да надграждаме тези значими стъпки точно посредством интензивно присъединяване в изборите за претенденти за европейски парламент ", сподели Ценков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР