Точно в 12:00 часа, когато бяха пуснати в продажба билетите

...
Точно в 12:00 часа, когато бяха пуснати в продажба билетите
Коментари Харесай

Билетите под 400 лв. за Джон Малкович свършиха за минути


Точно в 12:00 часа, когато бяха пуснати в продажба билетите за спектакъла с Джон Малкович, уеб сайтът на Народния спектакъл се срина и пазаруването на билети онлайн оттова бе невероятно, пише „ Площад Славейков “.

Три минути след началото на продажбите в уеб страницата „ Евентим “ бяха останали единствено билети на стойност 350 и 400 лева, като от скъпите места в партера и на първи балкон имаше единствено стотина свободни, а от малко по-евтините бяха останали не повече от 20. Ситуацията е идентична за трите оповестени дати, като за съботното зрелище на 18 февруари няма нито един билет на цена под 400 лева

На втори балкон билетите са били на цени от 150 до 250 лева и са били изкупени още с включването на продажбите в 12:00 ч. Невъзможно е да се откри къде са били местата на цена 50 лева, обещани в предварителното известие на Народния спектакъл.

Засега няма информация каква част от билетите са продадени на касите на Народния спектакъл, където е имало опашки от хора часове преди да стартира продажбата. В редките случаи, когато уеб сайтът на театъра проработи, се вижда, че в програмата към момента няма оповестено зрелище „ В самотата на памуковите полета “ за посочените дати 16, 17 и 18 февруари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР