Точно в 00:00 часа на 11 ноември, електронният магазин Tomtop

...
Точно в 00:00 часа на 11 ноември, електронният магазин Tomtop
Коментари Харесай

Tomtop организира празнична лотария и предлага нова електроника с изгодни цени

Точно в 00:00 часа на 11 ноември, електронният магазин Tomtop започва своята лотарийна игра, отдадена на пазарния карнавал.
На 11.11 тази година, когато е последният ден от шопинг карнавала на Tomtop, можете да участвате в празничната лотарийна игра и да спечелите точки за закупуване на мобилна електроника с понижена цена, както и електронен купон.

Правилата за присъединяване са напълно лесни: задоволителна е регистрация в Tomtop.com, всичко стартира в 00:00 часа UTC на 11-ти ноември, вероятни са два безвъзмездни опита за облага на точки или електронен ваучър.

Tomtop предлага и забавна електроника с доста преференциални цени. Както постоянно, доставката до България е безвъзмездна в границите на 7-12 работни дни.

Classic NES Game Machine Mini



Класическата геймърска подпора, HD версия. Малки размери и тегло, вградени 500 типичен игри, ефирен излаз. Продава се дружно с два игрови контролера.

Геймърската подпора Classic NES Game Machine Min i може да бъде закупена отсам
Промоционална цена: $26,99

A95X R1



Телевизионна приставка, която може да трансформира тв приемника или монитора в мултимедиен център, посредством прибавяне на жичен или безжичен интернет достъп. Възможно е гледането на H.265 филми, поддържат се всички предходни стандарти за шифроване на аудио и видео. В комплекта е включено отдалечено.

Телевизионната приставка A95X R1 може да бъде закупена отсам
Промоционална цена: $22,99

Раница за преносим компютър



Това е раница за преносим компютър с вграден USB порт за зареждане. Направена е от здрав антистатичен материал, който защищава преносимия компютър от кражба. Лесно се почиства и не се мачка.

Раницата за преносим компютър може да бъде закупена отсам
Промоционална цена: $17,99

KKmoon DK-8-KZ



Лазерен гравьор с опция за рязане. Офсет щемпел, висока акуратност и непоклатимост. Работа в самостоятелен режим, без компютър – посредством зареждане на изображението в лазерния гравьор. В комплекта са включени защитни очила.

Лазерният гравьор KKmoon DK-8-KZ може да бъде закупен отсам
Промоционална цена: $76,99

KKmoon



Безжична бейби екран WiFi IP камера. 1 МР фотосензор, HD 720р видео, периодичност на връзката 2,4 GHz. Управление посредством смарт телефон, 11 инфрачервени светодиода, оптимално разстояние за снимане на мрачно – 10 метра, различаване на придвижвания, пускане на видеозаписа при засечено придвижване.

Безжичната охранителна камера KKmoon може да бъде закупена отсам
Промоционална цена: $25,99
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР