Точно си бяхме помислили, че бащата на Меган Маркъл се

...
Точно си бяхме помислили, че бащата на Меган Маркъл се
Коментари Харесай

Какво иска бащата на Меган от кралицата

Точно си бяхме помислили, че бащата на Меган Маркъл се е отказал от медийните изяви и очевидно се е примирил, че няма да бъде част от живота на щерка си, когато идва следващата изненада. Томас Маркъл се появи в ефира в предаването Good Morning Britain, с цел да обясни какви са връзките му с херцогинята сега.

Бащата на Меган още веднъж стреля непосредствено с тежки обвинявания. По думите му, той всеки ден написа на щерка си и я умолява да се чуят или най-малко да отвърне на известията му, само че до момента все остава без отговор.

Томас Мaркъл толкоз се е отчаял, че даже счита да прибегне до един малко чудноват ход - да помоли кралицата за подпомагане. Според него, тя ще успее да стопи ледовете сред него, Меган и принц Хари - зетя, който в никакъв случай не е виждал.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kevin Frazier (@kevinfrazier) на Май 16, 2018 в 3:20 PDT

За задачата той е изпратил не едно и две писма до двореца. И се надява да получи отговор и следващи от него дейности напълно скоро - по Коледа. Защото, съгласно него, това е празник, на който всички фамилии би трябвало да бъдат дружно, а кралицата има силата да вземе сходно решение.

На нас пък това ни прозвуча като изпросена покана за празнуване дружно с кралското семейство...

И да му се желае на господин Маркъл, сигурно няма да го огрее. Поне до момента в който изяснява в народен ефир, че щерка му постоянно е била властна и контролираща, само че в никакъв случай не е била груба, както в този момент. А държанието й кара нейният татко да се усеща като фантом, макар че съгласно него той не заслужава това, написа Daily Mail.

 Томас Маркъл - бащата на Меган Маркъл, с първо изявление
Бащата на Меган Маркъл с първо изявление

Ето какво разкри Томас Маркъл

Томас Маркъл приключва изповедта си с признанието, че доста обича щерка си и доста му тежи, че тя не желае даже да го чуе. Все отново се надява, че откакто стане майка напролет ще омекне и ще реши да го запознае както с Хари, по този начин и с внука му.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР