Точно Сергей Станишев не би трябвало да дава оценки на

...
Точно Сергей Станишев не би трябвало да дава оценки на
Коментари Харесай

БСП няма да сменя Нинова на конгреса, винят Станишев за състоянието на БСП - Политика

Точно Сергей Станишев не би трябвало да дава оценки на партията, тъй като е един от хората, които носят виновност. Предстои ни Конгрес, на който ще можем да си кажем всички неща. В дневния ред не попада промяна на ръководителя, това сега не вълнува българските социалисти.

Това съобщи пред Евронюз депутатът от Българска социалистическа партия Атанас Зафиров. По-рано през днешния ден някогашният министър председател и водач на Българска социалистическа партия Сергей Станишев съобщи, че се е изгубила линията - Българска социалистическа партия като опция на ГЕРБ, че. По-късно на собствен ред Зафиров съобщи, че неуспехът не е на мандатоносителя Българска социалистическа партия, а на цялата политическа система, включително и на президентството.

" Той е наименуван спешен и това допуска по-различни дейности, които ние се опитахме да използван. На напред във времето изведохме нещата, които ни събират, а не тези, които ни разделят. Ако някоя партия имаше късмет в това Народно събрание за стабилно болшинство, това беше Българска социалистическа партия. Ние следвахме една поредна логичност на държание и диалогичност, което ни даде опция да запазим отворена врата за разговор с всичко в опит да сглобим нещо работещо ", заяви той.

По думите на Зафиров, от провелата се лидерска среща, на която пристигнаха ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Български напредък ", може да изведат два позитивни акцента: " Видяхме, че може да има разговор и върнахме диалога в Народното събрание, където му е мястото. "

По отношение на правосъдната промяна Атанас Зафиров счита, че се е посочило болшинство и темперамент. " Това беше един добър и верен ход, който сподели, че има консенсуси в партиите и обществото от потребността за въвеждане на такива механизми ", каза той и добави, че измененията в правосъдната власт са признати единствено на първо четене, само че в обсъжданите законопроекти има оферти, които са на ръба на Конституцията, по тази причина не трябва да се бърза.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР