Точно сега настъпва решаваща и вероятно повратна точка в руско-украинската

...
Точно сега настъпва решаваща и вероятно повратна точка в руско-украинската
Коментари Харесай

Полски генерал: Русия може да удари Украйна от Воронеж, Курск и Брянск

Точно в този момент настава решаваща и евентуално повратна точка в руско-украинската война , тъй че тъкмо в този момент е належащо да се усили неведнъж оръжейната помощ за Украйна, предизвести военачалник Валдемар Скшипчак, който в предишното командваше полските сухопътни сили и е бил заместник-министър на защитата, сподели в изявление Би Би Си.

Както отбелязва военачалник Скшипчак, откакто съветската войска се провали в пролетната и лятната акция, тя стартира от октомври да концентрира войски в региона на Брянск, Курск и Воронеж. Именно там са съсредоточени множеството от 300-те хиляди бойци, събрани по време на всеобщата готовност .

Генералът счита, че Русия може да удари Украйна още веднъж от тази посока и да се придвижи на юг. При този сюжет ще бъдат атакувани Полтава и Днипро. Путин най-вероятно няма да тръгне към Киев , а ще употребява тактиката на " дребните стъпки ", която приложи през 2014 година, когато завладя Луганск и Донецк, предвижда полският военачалник.

Освен това най-вероятно неговата цел ще бъде част от Харковска област, Луганска, Донецка, Запорожка и Херсонска области. Но дали ще успее да направи това зависи, съгласно Скшипчак, от помощта, която Западът би трябвало да окаже на Украйна.

" Това е като когато лекарят даде на пациента единствено няколко капки лекарство вместо цялостно лекуване ", споделя той.

За обстоятелството, че военната помощ за Украйна от Запада " има капков темперамент " и е сериозно незадоволителна за сполучливо отбиване на съветската експанзия, и тази позиция се споделя от военни специалисти.

Поради огромната възможност от нова повече танкове, бронирани транспортни средства и ракетни системи с огромен обхват на пукотевица до 300 или повече километра би трябвало да бъдат трансферирани в Украйна допустимо най-скоро, твърди генералът.
 NYT: Съединени американски щати се готвят да оказват помощ на Украйна да си върне Крим
NYT: Съединени американски щати се готвят да оказват помощ на Украйна да си върне Крим

Нова тактика против съветската агресия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР