Точно се зарадвахме за Деми Ловато, че най-сетне е намерила

...
Точно се зарадвахме за Деми Ловато, че най-сетне е намерила
Коментари Харесай

Пищната Деми Ловато се раздели с Макс Ерич /снимки/

Точно се зарадвахме за Деми Ловато, че най-накрая е намерила щастието в живота и разбираме, че и този път то продължи прекомерно малко.
От близо половин година изпълнителката има връзка с артиста Макс Ерич. Двамата прекараха дружно няколко месеца на самоизолация, през които толкоз се сближиха, че чак се стигна до годеж през юли.
Наскоро Ловато призна, че любовта им е била от пръв взор, само че очевидно това не се е оказало задоволително, с цел да просъществува. Според източници, представени от People, двамата са се разделили напълно неотдавна.
Решението е било мъчно, само че Деми и Макс са решили, че всеки би трябвало да тръгне по личния си път и да се концентрира върху кариерата си. "Те се почитат и обичат и постоянно ще ценят времето, което са прекарали дружно ", се твърди още в изданието.
Междувременно се появиха и клюки какво може да е породило тази изненадваща разлъка.
Според тях, преди време Ерич е пращал палави известия на някогашната най-хубава другарка на Ловато Селена Гомес, предава Daily Mail. Засега сгодената Деми не е коментирала дали в действителност и по каква причина още веднъж се оказа сама.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР