Точно преди година в закритата вече телевизия БИТ, журналистката Луба

...
Точно преди година в закритата вече телевизия БИТ, журналистката Луба
Коментари Харесай

Кулезич преди година: Когато казваме Шиши, разбираме България! Когато казваме България, разбираме Шиши

Точно преди година в закритата към този момент телевизия БИТ, журналистката Луба Кулезич сподели: Когато споделяме Шиши, разбираме България! Когато споделяме България, разбираме Шиши!.
Думите й са във връзка празника на Независимостта. Това припомня през днешния ден друга журналистка – Соня Колтуклиева във Facebook. С това тя демонстрира, че нищо не се е трансформирало. Ето какво още споделя тогава Кулезич в предаването си:

“Един фейсбук смелчага написал: Искам следващата година да ви благопожелавам деня на незаШИШИмостта! Искаш, но няма, остроумнико! Накъде без Шиши?! Шиши се трансформира в наша национална орис. Еталон, етикет, непокътнат знак. Той и страната не стопират да ни утешават, че са едно цяло и че това е в реда на нещата и на ползу роду.

След разгрома на КТБ, след разграбването на активите й, след окупацията на медиите, след завладяването на прокуратурата, след похищенията върху съда, върху опозицията, какво повече от това, че „ Когато споделяме Шиши, разбираме България! Когато споделяме България, разбираме Шиши! “
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР