Точно преди година - на 11 август 2021-а, Левски тъкмо

...
Точно преди година - на 11 август 2021-а, Левски тъкмо
Коментари Харесай

"Левски" и европейската му мечта: Този път успехът е задължителен

Точно преди година - на 11 август 2021-а, Левски таман бе записал третото си следващо проваляне от началото на шампионата и бе на дъното на класирането без точков актив. А тоталният финансов колапс повдигаше много въпросителни за професионалното битие на столичния гранд.

Днес " сините " са в друга обстановка - прекъснали 13-годишна суша без трофей, с шампионски упоритости и на прага на елиминирането на втори европейски противник, освен това пред разпродаден за часове стадион " Георги Аспарухов ".

Финансовата обстановка не е " розова ", само че е доста по-добра отпреди година, а победа над малтийския Хамрун Спартанс ще вкара свежи и жизненоважни 750 000 евро в клубната каса.

Но като че ли по-важна от финансовата част на постигнатото е фенската еуфория, която завладя " сините " още от пролетта, а точно тя накара хиляди последователи за изкупят стадиона против малтийски конкурент, мечтаейки, че еврокампанията ще продължи най-малко за още два дуела.

Левски към този момент направи първата крачка преди седмица, когато въпреки мъчно и с доза късмет, съумя да победи Хамрун с 1:0, с гол в безусловно последната секунда.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР