Точно преди финалите на ATP, които за първа година ще

...
Точно преди финалите на ATP, които за първа година ще
Коментари Харесай

Още един американец си осигури участие в Милано

Точно преди финалите на ATP, които за първа година ще се проведат в Торино, ще станем очевидци на младежкия Мастърс. Осемте най-хубави млади тенисисти до 21 години ще се съберат в Милано сред 9 и 13 ноември, с цел да дефинират първенеца на идващото потомство. От през днешния ден сигурен за конкуренцията може да се смята и Брендън Накашима.

През предходната година шампионатът не се състоя, поради пандемията от ковид, само че през този сезон конкуренцията се завръща. До момента присъединяване в надпреварата са си обезпечили Яник Синер, Феликс Оже-Алиасим, Себастиан Корда, Брендън Накашима, Лоренцо Мусети и Дженсън Бруксби. Прави усещане, че трима американци вземат присъединяване в състзанието, като всеки един от тях направи положително усещане с изявите си през сезона.

Твърде е евентуално обаче, Синер, който е първенец от изданието през 2019 година да откаже присъединяване, защото италианецът има големи шансове да попадне за първи път измежду 8-те най-хубави тенисисти в мъжкия шампионат. Очаква се и Оже-Алиасим също да не играе в Милано, само че най-малко към днешна дата имената и на двамата попадат в листата с участниците.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР