Точно преди две седмици ви показахме случай на междусъседски тормоз

...
Точно преди две седмици ви показахме случай на междусъседски тормоз
Коментари Харесай

Междусъседски тормоз: Спря ли да тече вода и електричество по стените на жилищна сграда

Точно преди две седмици ви показахме случай на междусъседски тормоз в столичния квартал „ Разсадника “. След преустрояване на апартамент мръсните води стартират да се изливат през комина и минават през жилищата на долните етажи.



Положението става още по-опасно, откакто водата доближава и електрическата мрежа, като по стените с изключение на вода стартира да тече и ток. Според собственичката на жилището с повредата домоуправителят е я заплашвал.

За благополучие след репортажа на bTV към този момент има реакция от страна на институциите.

След репортажа се намеси общината и контрола по строителство, които ревизираха сигналите, които бяхме пуснали. От 29 януари стартира това нещо, а общината се намеси на 9 март. Проблемът беше ремонтиран, изясни домоуправителят Иван Андреевски.

Живущите в блока разясняват, че реакцията на институциите е била мудна, идвайки едвам след излъчването на репортажа за повредата.

Първият път ни препратиха към прокуратура и полиция. Вторият път пристигнаха на инспекция и взеха решение казуса. Опитът ни сподели, че четвъртата власт реши казуса. Общината се задейства след вашето включване. Пожарната се задейства и пристигнаха, откриха, че няма заплаха от пожар, уточни Лина Великова, притежател на апартамент.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР