Точно преди 10 години си отиде една от най-влиятелните изпълнителки

...
Точно преди 10 години си отиде една от най-влиятелните изпълнителки
Коментари Харесай

10 години от смъртта на Ейми Уайнхаус

Точно преди 10 години си отиде една от най-влиятелните изпълнителки в света. Ейми Уайнхаус умря единствено на 27-годишна възраст, само че целият свят наблюдаваше по какъв начин тя постепенно се убива в продължение на съвсем 5 години.

Поп звездата имаше проблеми с пристрастеността си към алкохол и опиати. Тялото ѝ беше открито на 23 юли 2011 година от телохранителя ѝ. Аутопсията откри, че повода за гибелта е алкохолна интоксикация.

Снимка: Getty Images

Така Ейми влезе в печалния “Клуб 27” на известни персони, умряли на 27 години, в който “членуват” и други музиканти, като именития Кърт Кобейн и Джанис Джоплин.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

След гибелта на певицата, фамилията ѝ влезе в правосъден спор с някогашния брачен партньор Блейк Филдър-Сивил за забележителното ѝ положение. Богатството, което Уайнхаус е оставила, се пресмята на над 4,5 милиона $, от които Блейк Филдър-Сивил счита, че му се поставя част.

Снимка: Getty Images

Семейството на певицата не е в положителни връзки с него и даже го упреква за гибелта ѝ, защото пръв ѝ е предложил хероин и ѝ е нанесъл прочувствена контузия. От своя страна Филдър-Сивил упреква майката на Ейми, че употребява загатна за щерка си, с цел да печели пари.

На уеб страницата може да прочетете още любопитни обстоятелства за починалата певица и да чуете някои от най-големите ѝ шлагери:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР