Точно както Меган Маркъл страдаше от интензивния контрол и медийното

...
Точно както Меган Маркъл страдаше от интензивния контрол и медийното
Коментари Харесай

Не дете, а закрилник: трогателните думи на принц Уилям към своята майка Даяна

Точно както Меган Маркъл страдаше от интензивния надзор и медийното гонене, които идват с присъединението към кралското семейство , по този начин и принцеса Даяна е изпитвала натиска на ролята си през целия си живот като кралска персона.

Двете ѝ момчета, принцовете Уилям и Хари, са усещали какъв брой мъчно е било всичко това за майка им, а Уилям изключително е поел ролята на бранител, съгласно кралския създател Робърт Джобсън.

В фрагмент от биографичната си книга „ Уилям и Кейт: Историята на любовта - празник на сватбата на века “ от 2011 година, Джобсън разкрива, че 10-годишният принц даже е мислел да избере кариера, която да улесни живота на майка му.

„ Винаги, когато Даяна се усещаше несигурна, Уилям беше до нея “, написа Джобсън. „ Веднъж той ѝ сподели, че желае да стане служител на реда, с цел да може да я пази. Сърцето ѝ несъмнено я е боляло от обич при откровените му думи “.

Всичко това се случва по времето, когато бракът на принцесата с принц Чарлз се разпада, и Джобсън написа, че тя се е осланяла на най-големия си наследник за поддръжка - от време на време може би в несправедлива степен.

„ Тя избра сина си за поддръжник в този решителен миг от живота си “, изяснява Джобсън.

„ Някои психолози настояват, че когато бракът е разтърсен, майката постоянно се обръща към по-голямото или най-възрастното си дете за прочувствена поддръжка и съвет, каквито нормално се надява да получи от брачна половинка си. Точно това правеше Даяна и от време на време тя просто отиваше прекомерно надалеч, натоварвайки Уилям с тежко задължение и параноя. “

Интересно е, че херцогът на Кеймбридж е пренесъл нещо от тази закрилническа настройка в брака си с Кейт Мидълтън. Например, неотдавна бе обявено, че той
 Принц Уилям през годините  Принц Уилям през годините  Принц Уилям през годините  Принц Уилям през годините
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР