Точно една седмица остава до първия концерт в България на

...
Точно една седмица остава до първия концерт в България на
Коментари Харесай

Уникални зъби на сцената за концерта на Джони Деп в София

Точно една седмица остава до първия концерт в България на Hollywood Vampires, който ще се организира на 12 юни в „ Арена София “. Bulgarian Live Music и Joker Media, уредници на концерта, са в подготвеност да посрещнат екипа на групата, който ще дойде в България с четири тира и два буса, които ще докарат впечатляващата сцена с размери 25 на 15 метра, включваща екрани и видео стени, на които феновете ще могат от близо да наблюдават протичащото се.

Допълнение към цялостната визия са неповторимите зъби основани в Холандия, особено за турнето на Hollywood Vampires. „ Шоуто дава обещание да е неповторимо и като образ и като визия и несъмнено като тон. Не е изработен компромис с нито един детайл, като можем да кажем още, че ще има над 150 осветителни тела за светлинните резултати на концерта “, описват уредниците.

Алис Купър, Джо Пери и Джони Деп основават Hollywood Vampires в памет на рок звездите, умряли през 70-те години. Като традиция техният сетлист включва едни от най-големите шлагери на митове като The Who, Led Zeppelin, David Bowie и Motörhead. Пред почитателите си супергрупата ще извърши и личен репертоар от последния им студиен албум “Rise ” (2019).



Американската супергрупа Hollywood Vampires е основана през 2015 година и носи името на небезизвестния клуб на звезди, основан от Alice Cooper през 70-те години. В него членуват рок величия като John Lennon (The Beatles), Keith Moon (The Who) и Micky Dolenz (The Monkees). Hollywood Vampires имат издадени два студийни албума с присъединяване на посетител музиканти от ранга на Paul McCartney (The Beatles), Slash (Guns N` Roses) и Brian Johnson (AC/DC).

Концертът на Hollywood Vampires ще се организира на 12 юни 2023 година в столичната зала „ Арена София “. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис и Български пощи. Вратите за концерта ще отворят още в 18:00 часа. В 18:30 на сцената ще се качат Red Doll, в 19:30 Sevi, а Hollywood Vampires се чакат в 21:00 часа
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР